Γενικά

Έμεινε ξανά ελεύθερος ο Σαλίνο, ανοίγει ο δρόμος για… Λεβαδειακό!

Έξι μήνες μετά, ο Λεάντρο Σαλίνο… τριγυρίζει και πάλι ελεύθερος! Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Βιτόρια ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον 32χρονο, τον οποίο… γλυκοκοιτάζει ο Λεβαδειακός!

Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του Λεάντρο Σαλίνο στην Ελλάδα!

Ο 32χρονος δεξιός μπακ, που ακούστηκε έντονα τις προηγούμενες μέρες για τον Λεβαδειακό, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει -ή να υπάρξει…- ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, έμεινε ελεύθερος από τη Βιτόρια, «πακέτο» με τον Παουλίνιο, μία μέρα μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σαπεκοένσε (1-2).

Όπως δήλωσε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της βραζιλιάνικης ομάδας, Ντέγιαν Πέτκοβιτς, «ευχαριστούμε αυτούς τους δύο επαγγελματίες, αλλά δεν τους υπολογίζουμε, πλέον. Είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν όπου εκείνοι θέλουν την καριέρα τους».

Ο Σαλίνο, να θυμίσουμε, αγωνίστηκε μια τριετία με τη φανέλα του Ολυμπιακού (2013-16), πραγματοποιώντας ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις. Πέρυσι, έμεινε ελεύθερος από τους Πειραιώτες και χρειάστηκε να περάσει ένα εξάμηνο για να βρει ομάδα, καθώς η Βιτόρια τον απέκτησε τον Δεκέμβρη. Στον βραζιλιάνο σύλλογο αγωνίστηκε 15 φορές και μένει να δούμε τώρα αν ο δρόμος θα τον… ξαναβγάλει στη χώρα μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x