Oλλανδία

Έμεινε στη φιέστα τίτλου η Αϊντχόφεν

Ακόμη την τριάρα κόντρα στον Αγιαξ που της έδωσε τον τίτλο σκεφτόταν η Αϊντχόφεν, παίρνοντας 2-2 στην έδρα της Ρόντα για την 32η αγωνιστική της Eredivisie.

Η Αϊντχόφεν ήρθε ισόπαλη 2-2 στο Κερκράντε με τη Ρόντα για την 32η αγωνιστική της Eredivisie και βρίσκεται στο +11 από τον δεύτερο Αγιαξ, που αγωνίζεται την Πέμπτη κόντρα στη Φένλο, ώστε να δει αν θα μειωθεί η διαφορά τους.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στη ζώνη των πλέι άουτ και συνεχίζουν να διεκδικούν την παραμονή τους.

Οι πρωταθλητές έχαναν 1-0 με και 2-1 με τα τέρματα των Βαστενκίστε και Γκούσταφσον, για να ισοφαρίσουν οι Λοζάνο και Χέντριξ.


Η σύνθεση της Αϊντχόφεν: Ρουμ, Λούκασεν, Σβάαμπ, Μπρένετ, Χέντριξ, Ροζάριο, Ράμσελααρ, Μάουρο Τζούνιορ (66' Γκούντμουντσον), Λοζάνο (84' Περέιρο), Λάμερς (73' Ομπίσπο), Μπέρβαιν


Ματσάρα στο Αλκμααρ, με την τοπική ομάδα να νικά 4-3 τη Φίτεσε στο ντέρμπι της πρώτης επτάδας, παρέμεινε στην τρίτη θέση και άφησε τους «κιτρινόμαυρους» του Άρνεμ οριακά στις προνομιούχες θέσεις.

Σάρωσε 5-1 η Φέγενορντ τη Βίλεμ στο Τίλμπουργκ, έμεινε στην τέταρτη θέση και άφησε τους γηπεδούχους στο +6 από τη ζώνη των πλέι άουτ.

«Έβγαλαν τα μάτια τους» οι Εξέλσιορ και Χέρακλες στην προσπάθεια για την είσοδο στην πρώτη επτάδα με το 2-2 στην έδρα της πρώτης.

«Ανάσα» για τη Σπάρτα Ρότερνταμ με το 2-1 επί της Μπρέντα στο λιμάνι, με τη NAC να βρίσκεται στο +3 από τις επικίνδυνες θέσεις.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x