Γενικά

Έμεινε «ζωντανή» με τεσσάρα η Σλοβακία

Συνεχίζει να ελπίζει στη δεύτερη θέση η Σλοβακία, που διέσυρε 4-1 την Ουκρανία, η οποία πήρε ωστόσο την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο του League B στο Nations League και «προβιβάστηκε».

Σε… παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε τη σημερινή αναμέτρηση της με την πρωτοπόρο Ουκρανία η Σλοβακία, όπως μαρτυράει και το εντυπωσιακό 4-1, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου του League B στο Nations League!

Οι γηπεδούχοι είχαν κίνητρο απέναντι στον αντίπαλό τους που, έχοντας εξασφαλίσει την κορυφή απλά ήθελα να διατηρήσει το απόλυτο. Κάτι που έπαιξε τον δικό του ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, χάρη στο οποίο οι γηπεδούχοι μπορούν να ελπίζουν ότι θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό στο League C. Καθώς σε τρις ημέρες παίζουν τον… τελικό με αντίπαλο την Τσεχία, όπου με νέα νίκη τους θα ανέβουν εκείνοι δεύτεροι.

Στα της αναμέτρησης, η Σλοβακία έδειξε τις διαθέσεις της από νωρίς και είναι ενδεικτικό πως το σκορ ήταν ήδη 2-0 πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας, με τους Ρούσνακ και Κούτσκα να… αναλαμβάνουν δράση. Μάλιστα, ο δεύτερος σκόραρε με βολέ στο 26’ και τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε αναγκαστικά αλλαγή, λόγω τραυματισμού...

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κονοπλιάνκα μείωσε με πολύ ωραία ατομική ενέργεια για τους φιλοξενούμενους, όμως η ομάδα του Πάβελ Χάλαπ είχε ξανά την απάντηση και μάλιστα… εις διπλούν. Με το ένα γκολ να είναι πιο όμορφο από τ’ άλλο και τον Ζρέλακ να σκοράρει αρχικά με ψαλιδάκι στο 53’ και τον Μακ να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα, νικώντας τον Μπόικο, με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή!

Συνοπτικά το ματς:
Σλοβακία-Ουκρανία 4-1
(6’ Ρούσνακ, 26’ Κούτσκα, 53’ Ζρέλακ, 61’ Μακ – 47’ Κονοπλιάνκα)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:
1. Ουκρανία 9
2. Τσεχία 3
3. Σλοβακία 3

Η επόμενη αγωνιστική (19/11):
Τσεχία-Σλοβακία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x