Γαλλία

L’ Equipe: «Αποξενωμένος ο Εμπαπέ μετά την ισπανοποίηση της Παρί»

Η L’ Equipe αποκαλύπτει πως ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν νιώθει πλέον τόσο άνετα στα αποδυτήρια της Παρί.

Η γκρίνια που έβγαλε για τον Νεϊμάρ ο Κιλιάν Εμπαπέ στον αγώνα με τη Μονπελιέ φαίνεται πως δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό. Σύμφωνα με την L’ Equipe, ο Γάλλος φορ δεν νιώθει πλέον τόσο άνετα στα αποδυτήρια της Παρί.

Κατ’ αρχάς, η σχέση του με τον Βραζιλιάνο, που είχε αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο το 2017, δεν είναι πλέον η ίδια. Οι δυο τους είχαν καλή χημεία στο γήπεδο μέχρι και πέρσι, αλλά φέτος δεν έχουν συνεργαστεί ούτε σε ένα γκολ της ομάδας τους. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Εμπαπέ είναι περισσότερο ενοχλημένος γι’ αυτό, καθώς θεωρεί πως επηρεάζονται οι αριθμοί του.

Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα δίνει και μια άλλη διάσταση. Όπως αναφέρει, ειδικά μετά και την έλευση του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα, τα αποδυτήρια έχουν… ισπανοποιηθεί πολύ. Ο Εμπαπέ, παρότι μιλά ισπανικά, έχει αποξενωθεί από την υπόλοιπη ομάδα και αποφεύγει ακόμη και τις συναναστροφές με τους συμπαίκτες του μετά από προπονήσεις ή αγώνες.

Όλα αυτά ερμηνεύονται από πολλούς ως γενικότερο ξενέρωμα του 22χρονου άσου, ο οποίος μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του θεωρείται ότι μετρά… μήνες για να φύγει ως ελεύθερος για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x