Γαλλία

Βόμβα: Ο Εμπαπέ δεν ανανεώνει με Παρί - Σκέψεις πώλησής του ακόμα και αυτό το καλοκαίρι!

O Κιλιάν Εμπαπέ ανέφερε στους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν πως δεν θα παραμείνει ως το 2025 και πλέον η γαλλική ομάδα σκέφτεται να πουλήσει τον 23χρονο σούπερ σταρ ακόμα και τώρα.

Μια είδηση-βόμβα μεταφέρει η «Equipe», η οποία μπορεί να συνταράξει τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Με τον έγκυρο Λοΐκ Τανζί να υπογράφει το κείμενο, αναφέρεται σε αυτό πως ο Κιλιάν Εμπαπέ με επιστολή του προς τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν τους ενημερώνει πως δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν παραμονής του στην ομάδα ως το 2025, με το υπάρχον συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Οι Παριζιάνοι δηλώνουν πλέον κουρασμένοι σχετικά με την κατάσταση του Εμπαπέ και την όλη συμπεριφορά του. Κάπως έτσι, σκέφτονται πλέον σοβαρά να πουλήσουν αυτό το καλοκαίρι στη μεταγραφική περίοδο τον Γάλλο σούπερ σταρ, αφού πλέον ο κίνδυνος να τον χάσουν ελεύθερος είναι κάτι παραπάνω από ορατός, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα. Αν και οι πρώτες διαρροές από το κλαμπ αναφέρουν πως ο Γάλλος παικταράς δεν πωλείται, αλλά αυτό θα φανεί το επόμενο διάστημα αν ισχύει.

«Ο Κιλιάν Εμπαπέ έστειλε επίσημη επιστολή στην Παρί Σεν Ζερμέν σήμερα λέγοντάς τους ότι δεν θα ενεργοποιήσει, σε καμία περίπτωση, την επιλογή στο συμβόλαιό του για να παραμείνει έναν ακόμη χρόνο μέχρι το 2025. Πλέον, είναι πιθανό η Παρί Σεν Ζερμέν να επιδιώξει να πουλήσει τον παίκτη αυτό το καλοκαίρι», αναφέρει μεταξύ άλλων η «Equipe».

Και φυσικά, αναμένεται να υπάρξει νέο… σίριαλ αυτό το καλοκαίρι σχετικά με την αποχώρηση ή όχι του Εμπαπέ από την Παρί, με την Ρεάλ Μαδρίτης να θεωρείται πλέον δεδομένο πως θα κινηθεί για την αγορά του από τη στιγμή μάλιστα που ο Καρίμ Μπενζεμά αποχώρησε για την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x