Γαλλία

Επιστροφή Εμπαπέ στην εθνική Γαλλίας, πρώτη κλήση για Ντουέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ επιστρέφει στην εθνική Γαλλίας μετά από έξι μήνες και αφού απουσίασε από τα «παράθυρα» του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου.

Ενισχυμένη με το μεγάλο αστέρι της, θα αντιμετωπίσει η εθνική Γαλλίας την Κροατία στα προημιτελικά του Nations League. Ο Κιλιάν Εμπαπέ επιστρέφει στους «τρικολόρ» μετά από έξι μήνες και αφού απουσίασε από τα «παράθυρα» του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου, σε μία εποχή που το όνομά του είχε εμπλακεί σε έρευνα των σουηδικών αρχών για πιθανή εμπλοκή του σε υπόθεση βιασμού.

Η υπόθεση τελικά αρχειοθετήθηκε τον Δεκέμβριο χωρίς περαιτέρω ενέργειες κι ενώ στο μεταξύ ο 26χρονος αρχηγός της εθνικής Γαλλίας άρχιζε σιγά-σιγά να βρίσκει τα... πατήματά του στη Μαδρίτη, ξεπερνώντας τις δυσκολίες προσαρμογής που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της σεζόν.

Πέρα από την -αναμενόμενη- επιστροφή του Εμπαπέ, η είδηση που επιφύλαξε η ανακοίνωση της 24άδας από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ ήταν η παρθενική κλήση του 20χρονου επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν Ντεζιρέ Ντουέ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα των πρωταθλητών Γαλλίας, μετρώντας επτά γκολ και 13 ασίστ σε 38 παιχνίδια.

Ο τρομερά φορμαρισμένος Ουσμάν Ντεμπελέ και ο Ορελιέν Τσουαμενί, που είχαν χάσει τους αγώνες του Νοεμβρίου λόγω τραυματισμών, επιστρέφουν στην αποστολή, ενώ αντίθετα απουσιάζει ο Ενγκολό Καντέ, που ταλαιπωρείται από ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x