Γαλλία

«Αυτή είναι η πρόταση της Ρεάλ για Εμπαπέ – Την αποδέχεται η Παρί»

Τη νέα και πιθανότατα τελευταία της πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσε η Ρεάλ Μαδρίτης, που φτάνει τα 180 εκατ. ευρώ με την «Marca» να κάνει λόγο για αποδοχή της από τους Παριζιάνους.

Τη στιγμή που το σίριαλ της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε πλήρη εξέλιξη, σε ανάλογη φάση βρίσκεται και η υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ, τον οποίο πολιορκεί πιο έντονα από ποτέ τις τελευταίες ώρες η Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά την πρώτη πρόταση των 160 εκατ. ευρώ που κατέθεσαν οι «μερένχες» και την οποία απέρριψαν χωρίς ιδιαίτερη σκέψη οι Παριζιάνοι, οι Μαδριλένοι και συγκεκριμένα ο Φλορεντίνο Πέρεθ επανέρχεται με νέα προσφορά-μαμούθ, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για παίκτη που μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, η προσφορά της Ρεάλ φτάνει στα 180 εκατ. ευρώ (170 εκατ. συν 10 εκατ. ευρώ υπό μορφή μπόνους) και είναι επίσημη, οπότε πλέον η μπάλα περνά στο… γήπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Παριζιάνοι δείχνουν έτοιμοι να αποδεχτούν την πρόταση των Μαδριλένων, με την «Marca» να υποστηρίζει πως υπάρχει συμφωνία των δύο πλευρών και πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μετακίνηση του Γάλλου φορ! Μάλιστα, γίνεται λόγος για άμεση υπογραφή και ανακοίνωση του από την Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευή!

Όπως αναφέρει, μάλιστα, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο 22χρονος έχει ήδη πει στους συμπαίκτες του ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι η επόμενη ομάδα του, είτε άμεσα είτε το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x