Γαλλία

Εμπαπέ: «Ο Ντι Μαρία αξίζει να παίξει κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα με τη Σοσό για την προσεχή αντίπαλο της Παρί στο Τσάμπιονς Λίγκ, την Ρεάλ Μαδρίτης κάνοντας παράλληλα σχόλιο για τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Κιλιάν Εμπαπέ για τον Άνχελ Ντι Μαρία και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος επιθετικός των Παριζιάνων σχολίασε, ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφων, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρίσκεται σε παρακμή (αγωνιστικά) όπως πιστεύει πολύς κόσμος.

«Αν είναι ο Κριστιάνο σε παρακμή τότε υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που είναι στη ίδια κατάστασή, είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ελπίζω να είναι ήρεμος απέναντι μας», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Όλοι όσοι αγωνίζονται στην Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο και σίγουρα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για εμάς».

Επίσης ως κλειδί για να περάσει η ομάδα του στην επομένη φάση του Champions League (στους «16» θα αντιμετωπίσει η Παρί τη Ρεάλ Μαδρίτης) είναι για εκείνον ο συμπαίκτης του Άνχελ Ντι Μαρία: «Ο Ντι Μαρία είναι σημαντικός για εμάς και μας βοηθάει να κερδίζουμε τα παιχνίδια σε σημαντικό βαθμό. Είναι ένας πολύ κάλος παίκτης και θα άξιζε να βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, άλλα δεν είμαι ο προπονητής».

Το πρώτο ματς των δύο ομάδων είναι στις 14 Φεβρουαρίου με τους «μερένχες» να υποδέχονται τους Παριζίανους στις 21:45 ώρα Ελλάδος.

Επιμέλεια: Γιάννης Βάρσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x