Stoiximan Super League

Το χαρτί που μετράει το πήρε η ΑΕΚ

Μπορεί ο Δήμαρχος να επιμένει, αλλά ο φορέας του οποίου η άποψη πραγματικά ενδιαφέρει την ΑΕΚ τάχθηκε υπέρ του γηπέδου. Η σημαντικότερη υπηρεσία του ΥΠΑΠΕΝ γνωμοδότησε θετικά για την «Αγιά-Σοφιά».

Κατ’ ευχήν εξελίσσονται για την ΑΕΚ οι διαδικασίες που πραγματικά έχουν σημασία για τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου.

Όπως επιβεβαίωσε τη Δευτέρα (εισηγούμενος την αρνητική γνωμοδότηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) ο Άρης Βασιλόπουλος παραμένει αρνητικός απέναντι στο υπάρχον σχέδιο της «Αγιά-Σοφιάς».

Παρόλο λοιπόν που η στάση του προκάλεσε εκνευρισμό, λίγο απασχολεί πλέον την ΑΕΚ. Γιατί εκτός του νόμου που έχει στα χέρια της (κι έχει ψηφιστεί από τη Βουλή) και της δικαίωσης από το ΣτΕ (όπου καταρρίφθηκαν όλες οι ενστάσεις του Δήμου), ένας φορέας που έχει πολλή περισσότερη σημασία η άποψή του για το έργο, τάχθηκε υπέρ του.

Πιο συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματεία Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος γνωμοδότησε θετικά για την υλοποίηση του υπάρχοντος σχεδίου «χωρίς την απαίτηση πρόσθετων όρων-προϋποθέσεων», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό έγγραφο.

Μια εξέλιξη που είναι απόλυτα θετική για την ΑΕΚ -δεδομένου ότι μια υπηρεσία που υπάγεται στο Υπουργείο τάσσεται υπέρ του έργου- και η οποία εκλαμβάνεται ως μια ακόμα ένδειξη ότι θα προχωρήσει κανονικά η διαδικασία έκδοσης της οικοδομικής άδειας.

Τα έγγραφα της θετικής γνωμοδότησης

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x