Ισπανία

Πρώτος στόχος του Κούμαν ο Φαν ντε Μπέεκ!

Την περίπτωση του Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ φαίνεται πως εξετάζει πολύ σοβαρά η Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφική της ενίσχυση.

«Ματιές» στον Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ ρίχνει η Μπαρτσελόνα προκειμένου να προσθέσει ποιότητα και φρεσκάδα στη μεσαία γραμμή της, που αναμένεται να αλλάξει ριζικά για τη νέα σεζόν.

Ο νεαρός Ολλανδός μέσος του Άγιαξ φαίνεται πως αποτελεί προσωπική επιλογή του Ρόναλντ Κούμαν, που αναμένεται να ανακοινωθεί από τους «μπλαουγκράνα» για την τεχνική τους ηγεσία τις προσεχείς ημέρες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα le10Sport, ο Ρόναλντ Κούμαν θεωρεί ότι ο Φαν Ντε Μπέεκ θα μπορούσε να συνθέσει ένα πολύ καλό δίδυμο στο χώρο του κέντρου με τον συμπαίκτη του στην εθνική Ολλανδίας, Φρένκι Ντε Γιονγκ, με τον οποίο έχουν αποκτήσει πολύ καλή «χημεία» από την κοινή τους θητεία στον Άγιαξ.

Ο Φαν Ντε Μπέεκ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Ο Άγιαξ πλέον έχει «ρίξει» τις απαιτήσεις του για τον Ολλανδό παίκτη στα 40 εκατομμύρια ευρώ, αλλά οι «μερένχες» δεν δείχνουν πρόθεση να καταβάλουν αυτό το ποσό.

Έτσι, ο μοναδικός ενδιαφερόμενος για τον 23χρονο παίκτη είναι η καταλανική ομάδα που ενδέχεται να κάνει την κίνησή της το προσεχές διάστημα.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x