Stoiximan Super League

«Ενδιαφέρεται για την αγορά Κρμέντσικ ο ΠΑΟΚ»

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ έχει εντυπωσιάσει με τις ως τώρα εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στον «Δικέφαλο» σκέφτονται να τον αγοράσουν από την Μπριζ.

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ έχει τρία γκολ σε ισάριθμα ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από την ώρα που αποκτήθηκε τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη ως δανεικός από την Κλαμπ Μπριζ και στον «Δικέφαλο» ρώτησαν τους πρωταθλητές Βελγίου για μία πιθανή αγορά του Τσέχου φορ.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας «walfoot.be». «Σε τρία παιχνίδια, ο Τσέχος φορ έχει ήδη κάνει τη δουλειά του στον νέο σύλλογό του. Τρία γκολ σε ισάριθμους αγώνες: Ένα απίστευτο στατιστικό στοιχείο για τον Μίκαελ Κρμέντσικ, που μόλις έφτασε στον ΠΑΟΚ. Είναι αυτά τα γκολ αρκετά για να του εγγυηθούν μια θέση βασικού ή ακόμα περισσότερα;

Σύμφωνα με τον "Nieuwsblad", ο ελληνικός σύλλογος έχει ήδη ρωτήσει την Κλαμπ Μπριζ να βάλει στο τραπέζι μία τιμή για τον Τσέχο επιθετικό, προκειμένου να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του και τα επόμενα χρόνια. Ο διεθνής Τσέχος αποκτήθηκε από την Μπριζ με έξι εκατομμύρια ευρώ και έφυγε δανεικός στον ΠΑΟΚ χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς. Έχει συμβόλαιο με την Μπριζ μέχρι το 2023 και πλέον απομένει να δούμε ποια θα είναι η τιμή του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x