Ελλάδα

Ενδιαφέρον για Νιούμαν

Στο μάτι αρκετών ομάδων της Γερμανίας και της Ιταλίας έχει μπει ο νεαρός διεθνής του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Νιούμαν. Δεν έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στους «πράσινους» και όλα είναι ανοικτά.

Ο 17χρονος επιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο διεθνές τουρνουά «Valentin Granatkin», το οποίο διοργάνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρωσίας, το προηγούμενο διάστημα γεγονός που προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών σκάουτερ από τη Γερμανία και την Ιταλία.

Στο τουρνουά των Εθνικών ομάδων Κ-18 της Αγίας Πετρούπολης, ο Μιχάλης Νιούμαν ξεχώρισε με τη συνολική του παρουσία, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε πέντε παιχνίδια, όντας από τους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές της διοργάνωσης.

Οι πρώτες επαφές με την πλευρά του παίκτη έχουν γίνει και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Άλλωστε, ο Μιχάλης Νιούμαν δεν έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, οπότε υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Να σημειωθεί ότι ο νεαρός επιθετικός είναι βασικό στέλεχος στην Κ-20 του Παναθηναϊκού, η οποία το Σάββατο αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Πλατανιά για το πρωτάθλημα των Νέων.


Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x