Ιταλία

«Ενδιαφέρον Ίντερ για Βίντιτς»

Μπορεί να είναι ακόμη νωρίς, αλλά σύμφωνα με τον Πιέρο Αουσίλιο, η Ίντερ κοιτάει την περίπτωση του Νεμάνια Βίντιτς, ο οποίος το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένας από τους συλλόγους που θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον Νεμάνια Βίντιτς στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού θα είναι και η Ίντερ, όπως δήλωσε ο Πιέρο Αουσίλιο.

«Ο Βίντιτς είναι ένας σημαντικός παίκτης του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο. Όπως και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι από αυτή τη μεγάλη ευκαιρία», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Είναι ένας από τους παίκτες που παρακολουθούμε. Έχει ένα ενδιαφέρον προφίλ για την Ίντερ, έχει το χάρισμα και τη διεθνή εμπειρία».

Ο Αουσίλιο συμπλήρωσε: «Μάλλον θα χάσουμε κάποιους παίκτες στην θέση του, επειδή τελειώνουν τα συμβόλαια τους, οπότε είναι ένας παίκτης που προσπαθούμε να δώσουμε την προσοχή μας» και κατέληξε:

«Πάντως, υπάρχει ακόμα μεγάλος δρόμος από το να πούμε ότι έχουμε κάνει κάτι για τον Βίντιτς και δεν νιώθω έτοιμος να το επιβεβαιώσω».

Επιμέλεια: Δήμητρα Σταθάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x