Stoiximan Super League

Ένινγκ: «Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, φυσιολογικά οι παίκτες να είναι στα όριά τους»

Ο Μίχαελ Ένινγκ εξήγησε γιατί του… κόστισε η ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στις λίγες επιλογές που έχει στη διάθεσή του κι επισήμανε γιατί δεν θα απέβαλλε τον Ρόουζ.

Δυσαρεστημένος έμεινε ο Μίχαελ Ένινγκ από τη σημερινή ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό, κυρίως λόγω του πως ήρθε αυτή, με τον Γερμανό τεχνικό να εξηγεί παράλληλα το γιατί στέκεται στις λίγες επιλογές που έχει στον πάγκο του και να ζητάει εκτός από τήρηση των κανονισμών και… ένστικτο από τους διαιτητές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ένινγκ στην κάμερα της NOVA:

Για το σημερινό ματς: «Είμαι δυσαρεστημένος από το πως κύλησε το παιχνίδι, ενώ πριν το ματς χάσαμε τον αριστερό μας μπακ (σ.σ. Κόρχουτ) κι έπρεπε να αλλάξουμε πράγματα αναγκαστικά. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, στο δεύτερο ημίχρονο αν έληγε 0-0 το ματς θα μου άφηνε άλλη αίσθηση, τώρα δεν είμαι ικανοποιημένος. Είμαι ο τελευταίος που θα μιλήσει αρνητικά για τους διαιτητές, ξέρω τους κανονισμούς, σέβομαι τις αποφάσεις, θα έπρεπε όμως να υπάρχει και το ένστικτο. Eίμαστε στο 87ο λεπτό, έξω από την περιοχή του αντιπάλου. Τυπικά μπορείς να δώσεις κάρτα (σ.σ. στη φάση του Ρόουζ), αλλά δεν το κάνεις εκεί».

Για το χαμένο πέναλτι του Φετφατζίδη: «Δεν είναι ο λόγος για την ήττα, ίσως θα μπορούσαμε να σκεφτούμε τη φάση με το δεύτερο πέναλτι. Δεν είναι μόνο το ματς του Σαββάτου, έχουμε 13 παίκτες, είχαμε διπλά ματς, είναι φυσιολογικό οι παίκτες να είναι στο όριο τους. Δείτε τον αντίπαλο, έκανε πέντε αλλαγές, εμείς αυτή την δυνατότητα δεν την είχαμε».

Για το ότι ο Άρης δεν θα έχει Φετφατζίδη και Ρόουζ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί: «Είναι κάτι που θα με απασχολήσει από αύριο...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x