Στην ένταση που επικράτησε στο Ολυμπιακό Στάδιο εκτός αγωνιστικού χώρου στάθηκε ο Μίχαελ Ένινγκ. Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις στην χώρα μας, ενώ τόνισε πως όσα συνέβησαν στο παιχνίδι «δεν έχουν κανένα νόημα».


Αναλυτικά:

«Εχω μία μακρά καριέρα πίσω μου, έχω ζήσει πολλά, αλλά αυτό που έγινε σήμερα ποτέ ξανά. Τα όσα έγιναν εδώ δεν ήταν καλό για το ποδόσφαιρο. Για 30 λεπτά περιμέναμε και ξαφνικά βγήκε ο διαιτητής και είπε παίξετε. Ο Βοηθός μου δέχθηκε ένα χτύπημα και έπεσε στο έδαφος, δεν ενδιέφερε κανέναν. Μην με ρωτάτε για το ματς, δεν έχει νόημα κανένα. Σήμερα το ποδόσφαιρο… χρεοκόπησε!».


Για το αν μίλησε με τον Λάζαρο Βαρδάκη: «Δεν μπορεί κανείς να μιλήσει μαζί του, δεν νιώθει καλά, νιώθει ζαλάδες και δεν ξέρω ακριβώς από τον ίδιο τι έγινε».

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς ξέρει το τι συνέβη ενώ δεν μίλησε μαζί του: «Aστιεύεστε έτσι… Ξέρω τι έγινε, δεν μπόρεσα απλά να μιλήσω μαζί του. Πριν το ματς είχαμε συνεννοηθεί με την ΑΕΚ να κάνουμε ζέσταμα στο άλλο πέταλο, αλλά ο 4ος μας είπε ότι θα πάμε μπροστά στο πέταλο της ΑΕΚ. Θα έπρεπε η ΑΕΚ να έχει αυξημένα μέτρα. Προφανώς και υπάρχει χτύπημα. Μιλάμε για τον βοηθό μου και με ρωτάτε για ποιο λόγο κάνω θέμα;»


Για την χρεοκοπία του ποδοσφαίρου και αν αναφέρεται και στους διαιτητές: «Πείτε μου κάποια αντίστοιχη κατάσταση που να γίνεται σε άλλο γήπεδο στον κόσμο. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν όλα αυτά στην Ελλάδα. Και αναφέρομαι σε όλα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης