Ισπανία

Επαφές… ανανέωσης με Άλβες και Τσάβι

Ραντεβού με την πλευρά των Ντάνι Άλβες και Τσάβι θα έχει μέσα στην εβδομάδα ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Η απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί στην Μπαρτσελόνα υποχρεώνει τους «μπλαουγκράνα» να προσπαθήσουν να κρατήσουν στις τάξεις τους δύο παίκτες που σε άλλη περίπτωση δύσκολα θα είχαν θέση στην ομάδα της επόμενης περιόδου.

Σύμφωνα με τη Sport, την τρέχουσα εβδομάδα ο πρόεδρος Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου θα έχει συνάντηση με την πλευρά των Ντάνι Άλβες και Τσάβι για την ανανέωση των συμβολαίων τους, που λήγουν το καλοκαίρι.

Στον Βραζιλιάνο μπακ θα προταθεί νέα διετής συμφωνία με μπόνους συμμετοχών, τη στιγμή που τον παίκτη περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι. Στον βετεράνο Ισπανό μέσο θα γίνει επίσης πρόταση για να παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο κι εν συνεχεία να αναλάβει κάποιο πόστο στο σύλλογο. Η περίπτωσή του είναι εξίσου δύσκολη, καθώς έχει πρόταση για τριετές συμβόλαιο με βασιλικές απολαβές από ομάδα του Κατάρ.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x