Ο Ρόμπιν Λουντ είναι αναγεννημένος φέτος και αποτελεί ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία στα χέρια του Αντρέα Στραματσόνι. Μετά την περσινή πρώτη του σεζόν, όπου η προσαρμογή του καθυστέρησε από έναν τραυματισμό, ο Φινλανδός μέσος παρουσιάζεται μεταμορφωμένος με μεγάλη συμβολή στο παιχνίδι της ομάδας, ανασταλτικά, δημιουργικά αλλά και εκτελεστικά.
Για το λόγο αυτό, όπως γράφει η εφημερίδα Goal News, ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2020, παρότι ήδη δεσμεύεται μέχρι το 2018. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και λογικά δεν θα υπάρξει δυσκολία να επιτευχθεί συμφωνία.
Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη στα σκαριά την επέκταση συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ, ενώ προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία και με τον Γιώργο Κουτρουμπή. Στις προθέσεις των «πράσινων» είναι να δέσουν με μεγαλύτερο συμβόλαιο και τον Ροντρίγκο Μολέντο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






