Σκωτία

Επιβεβαίωσε για το νέο συμβόλαιο με Ρέιντζερς ο Τζέραρντ

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών επιβεβαίωσε ο τεχνικός της Ρέιντζερς, ο οποίος επιθυμεί να επαναφέρει την ομάδα του στις επιτυχίες του παρελθόντος.

Είχαν βάση τελικά τα σενάρια των τελευταίων ημερών, τα οποία ήθελαν τη Ρέιντζερς να έρχεται σε πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στίβεν Τζέραρντ.

Όπως επιβεβαίωσε ο καθ’ ύλην αρμόδιος, ο 39χρονος τεχνικός, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία πριν από λίγες μέρες. Κάτι που τον χαροποίησε ιδιαίτερα -όπως ο ίδιος τόνισε-, αφού θέλει να επαναφέρει το σκωτσέζικο κλαμπ στις επιτυχίες του παρελθόντος.

«Ήταν απλή απόφαση. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Το κλαμπ με προσέγγισε πριν από μία εβδομάδα περίπου για να συζητήσουμε για το νέο συμβόλαιο. Οι ομιλίες ήταν απλές και θετικές. Είμαι ευγνώμον για την ευκαιρία του να κοουτσάρω και να καθοδηγήσω αυτήν την ομάδα.

Είμαι πεινασμένος και αποφασισμένος να επαναφέρουμε τις καλές μέρες στο κλαμπ
», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Τζέραρντ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Γιουνγκ Μπόις. Σε ένα ματς, στο οποίο η ομάδα του χρειάζεται μόλις έναν βαθμό, προκειμένου να «κλειδώσει» την παρουσία της στους «32» του Europa League.

Υπενθυμίζεται ότι ο «θρύλος» της Λίβερπουλ βρίσκεται στον πάγκο της Ρέιντζερς από τον Ιούνιο του 2018 και το τρέχον συμβόλαιό του εξέπνεε το 2022.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x