Σκωτία

Επιβίωσε στο «θρίλερ» η Σέλτικ, άνετα η Ρέιντζερς

Μετά από ένα δραματικό ματς, η Σέλτικ νίκησε 3-2 στην έδρα της Αμπερντίν για την 26η αγωνιστική της Scottish Premier και διατήρησε το +1 στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Σέλτικ προηγήθηκε 2-0, ισοφαρίστηκε σε 2-2, αλλά τελικά κατάφερε να νικήσει 3-2 στην έδρα της Αμπερντίν για την 26η αγωνιστική της Scottish Premier και διατήρησε το +1 στην κορυφή από τη δεύτερη Ρέιντζερς, παραμένοντας το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης, τουλάχιστον, θέσης στην κανονική περίοδο, αφήνοντας τους κυπελλούχους Ευρώπης του 1983 κάτω από τη μέση της βαθμολογίας.

Οι «καθολικοί» προηγήθηκαν 2-0 με τους Ζότα στο 16’ και Ορίλεϊ στο 20’. Οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν και ισοφάρισαν σε 2-2 με τους Ραμίρες στο 56’ και Φέργκιουσον στο 61΄, όμως στην επόμενη φάση ο Ζότα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Άνετα η Ρέιντζερς νίκησε 2-0 στο «Αιμπροξ Παρκ» τη Χιμπέρνιαν και διατήρησε το +1 στη δεύτερη θέση, διεκδικώντας σταθερά την επιστροφή στην πρωτιά και αφήνοντας τους «χιμπς» στο -1 από την προνομιούχο εξάδα.

Σκόρερ των «διαμαρτυρόμενων» ήταν οι Ταβερνιέ στο 5’ και Μορέλος στο 57’.

Διπλό παραμονής για την Νταντί, η οποία νίκησε 2-1 στο Εδιμβούργο τη Χαρτς, ξέφυγε από την τελευταία θέση και άφησε τις «καρδιές» σταθερά στην τρίτη θέση.

«Έπιασε» στην πρώτη τετράδα τη Μάδεργουελ η Νταντί Γιουνάιτεντ με το εντός έδρας 2-0 στο μεταξύ τους ματς.

Παρέμεινε στην έκτη θέση η Σεν Μίρεν με το 2-0 εντός έδρας επί της Σεν Τζόνστον που βρέθηκε στην τελευταία θέση.

Δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις δύο τελευταίες θέσεις η Ρος Κάουντι με το 1-1 που παραχώρησε στη Λίβινγκστον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x