Σε μία μεταγραφή που θα ολοκληρωθεί επί της ουσίας μετά από έξι μήνες προχώρησε η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Συγκεκριμένα, οι «ροχιμπλάνκος» ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Βιτόλο από τη Σεβίλλη ως το 2022. Ωστόσο ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα φορέσει την φανέλα της Ατλέτικο με καθυστέρηση έξι μηνών, καθώς ως το τέλος του 2017 θα αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού στην Λας Πάλμας.
Η συγκεκριμένη φόρμουλα επιλέχθηκε από τον σύλλογο της Μαδρίτης, προκειμένου να ξεπεραστεί το εμπόδιο που αντιμετωπίζει η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών που της έχει επιβληθεί.
Την συγκεκριμένη είδηση επιβεβαίωσε και η Λας Πάλμας, η οποία ανακοίνωσε πως αποκτά τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ως την 1.1.2017.
Υπενθυμίζεται πως η Σεβίλλη είχε ανακοινώσει την ύπαρξη προφορικής συμφωνίας με τον πατέρα και τον μάνατζερ του Βιτόλο ως το 2022, ωστόσο το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής δεν είχε βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες των Μαδριλένων και τους επέτρεψε να είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος.
Vitolo jugara en la UD Las Palmas hasta final de ano.https://t.co/3UL6lt33ZM ?#BienvenidoVitolo! ?? pic.twitter.com/N1sINNVkTa
— UD Las Palmas (@UDLP_Oficial) July 12, 2017
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






