Ελλάδα

Επίσημο: 16/3 με εκπροσώπους των ομάδων η κλήρωση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημερομηνίας της κλήρωσης των ημιτελικών του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου με εκπροσώπους των τεσσάρων ομάδων.

Και επίσημα η κλήρωση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί, τελικά, την Τρίτη 16 Μαρτίου με εκπροσώπους και των τεσσάρων ομάδων!

Ο Ολυμπιακός, θυμίζουμε, είχε καταθέσει αίτημα για την αλλαγή ημερομηνίας από τις 19 στις 16 λόγω του αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την Άρσεναλ στις 18/3.

Η ΕΠΟ, λοιπόν, προχώρησε στην αλλαγή της ημερομηνίας, ανακοινώνοντας και τυπικά πως η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου στις 13:00.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η κλήρωση θα λάβει χώρα με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21 πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΕ, την Τρίτη 16/03/2021 στις 13:00, αντί της Παρασκευής 19/03 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του τελικού.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων. Οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα παραστούν στην κλήρωση θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε test Covid-19, τουλάχιστον μία ημέρα πριν.

Η κλήρωση θα καλυφθεί απευθείας μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας www.epo.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x