Ισπανία

Επιστρέφει στο Champions League η Σεβίλλη!

Η Σεβίλλη εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League της σεζόν 2020-21, μετά την ήττα της Βιγιαρεάλ από τη Σοσιεδάδ.

Κουνάει σεντόνι και η Σεβίλλη!

Οι «νερβιονένσες» εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους για τους ομίλους του ερχόμενου Champions League, όπου επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια!

Η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι διανύει μια εξαιρετική σεζόν φέτος, ενώ τρέχει αήττητο σερί 13 αγώνων (7-6-0), απολογισμός που της χάρισε το εισιτήριο για τα «αστέρια».

Μετά την ήττα της Βιγιαρεάλ από τη Σοσιεδάδ τη Δευτέρα το βράδυ, η Σεβίλλη σφράγισε και μαθηματικά την παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Θυμίζουμε ότι οι «νερβιονένσες» διεκδικούν και φέτος το τρόπαιο του Europa League, αν και θα πρέπει πρώτα να περάσουν το εμπόδιο της Ρόμα στους «16».

Εξασφαλισμένη θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν έχουν ήδη η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ, η Γιουβέντους, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μαρσέιγ, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου, η Λειψία, η Ντόρτμουντ, η Γκλάντμπαχ, η Κλαμπ Μπριζ, η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η Ζενίτ και η Μπασακσεχίρ.

Επιμέλεια: Μάνος Φουστανάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x