Ιταλία

Επιστρέφει τον Ιανουάριο για Φάμπρεγκας η Μίλαν

Επανέρχεται για τον Ισπανό η Μίλαν, που θέλει να τον πάρει τον Ιανουάριο στο «Σαν Σίρο».

Δυναμικά στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγκας αναμένεται να επιστρέψει η Μίλαν th μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Οι «ροσονέρι» επικοινώνησαν με τον Ισπανό χαφ το καλοκαίρι, αλλά ο εκείνος προτίμησε να παραμείνει στην Τσέλσι, όμως δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Μαουρίτσιο Σάρι, αφού ακόμη δεν έχει παίξει σε αγώνα της Premier League.

Ο διεθνής μέσος της Τσέλσι έχει συμβόλαιο με τους «μπλε» μέχρι το τέλος της σεζόν και, όπως είναι φυσικό, δεν αναμένεται να ανανεώσει.

Έτσι, η Μίλαν επιστρέφει για να διεκδικήσει με αξιώσεις τον Σεσκ, κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον Ισπανό να αποτελεί ιδανική επιλογή για το κέντρο των Μιλανέζων.

Επιμέλεια: Γιάννης Παλιβάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x