Αυτός ο «πόλεμος» δεν θα τελειώσει ποτέ! Η ΕΠΟ απάντησε την έκδοση βουλεύματος της γγΑ, για την κάρτα υγείας, το οποίο υποχρεώνει τον Γιώργο Γκιρτζίκη και τους υπόλοιπους που παραπέμπονται σε δίκη να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους, με μια άκρως επιθετική ανακοίνωση με αποδέκτη τον Σταύρο Κοντονή.

Σε αυτή κατηγορεί τον υφυπουργό, ότι χρησιμοποιεί τον πόλεμο για προσωπικούς λόγους. «Χρησιμοποιεί αυτό τον πόλεμο για να εγγράψει υποθήκη μέσα στο κόμμα του, επιστρατεύοντας κάθε μέσο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις σημερινές εξελίξεις από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται το εξής:

«Παρακολουθούμε άλλο ένα επεισόδιο του πολέμου, που έχει κηρύξει ο κ. Κοντονής στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο κ. Κοντονής χρησιμοποιεί αυτό τον πόλεμο για να εγγράψει υποθήκη μέσα στο κόμμα του, επιστρατεύοντας κάθε μέσο.

Η ΕΠΟ λειτουργεί με βάση το καταστατικό της και τις διατάξεις του και θα συνεχίσει να το υπερασπίζεται χωρίς να πτοείται από τέτοιου είδους επιθέσεις, σαν αυτή του κ. Κοντονή.

Η Ομοσπονδία βρίσκεται ήδη σε τροχιά εκλογών. Την 1η Οκτωβρίου θα προκύψει από τις εκλογές μια νέα διοίκηση και η οποία είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο της υπεράσπισης των παγκοσμίων κανόνων του ποδοσφαίρου, δηλαδή των κανονισμών της FIFA και της UEFA. Αυτό άλλωστε είναι το αντικείμενο των συζητήσεων με την αντιπροσωπεία των Διεθνών Συνομοσπονδιών την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube