Ελλάδα

Επιτροπή Δεοντολογίας: Κατέθεσαν υπομνήματα Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Μαρινάκης και λοιποί

Μόνο η απόφαση απομένει πλέον ώστε να κριθεί από την αθλητική δικαιοσύνη η υπόθεση της αλλοίωσης αποτελεσμάτων, με κατηγορούμενες δύο ΠΑΕ και 15 πρόσωπα.

Μόνο η έκδοση της απόφασης απέμεινε πλέον για την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, προκειμένου να κριθεί πειθαρχικά η υπόθεση της αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνων, με κατηγορούμενες τις ΠΑΕ Ολυμπιακός και Ατρόμητος, καθώς και 15 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Θυμίζουμε ότι για τις δύο ΠΑΕ έχει προταθεί από την εισηγήτρια, Παναγιώτα Σπανού, ο υποβιβασμός τους, ενώ για τα πρόσωπα που κατηγορούνται έχει προταθεί ο ισόβιος ή πολυετής αποκλεισμός τους από το ποδόσφαιρο, κατά περίπτωση.

Το τελευταίο επεισόδιο σε επίπεδο αθλητικής δικαιοσύνης, ήταν η κατάθεση υπομνημάτων, πράγμα που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (21/7).

Τις επόμενες ημέρες πλέον, ως τα τέλη του μήνα ή ίσως στις αρχές του επόμενου, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ θα ανακοινώσει την οριστική της απόφαση, δηλαδή το αν θα δεχτεί την εισήγηση της κας Σπανού.

Η ποινική δίκη για την ίδια υπόθεση (με 28 κατηγορούμενους εκεί) στο Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, έχει διακοπεί λόγω καλοκαιριού και θα συνεχιστεί την 1η Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x