Ισπανία

Επιτροπή Διαιτησίας Ισπανίας: «Έκανε δύο λάθη ο διαιτητής στο Ρεάλ-Αλμερία»

Η CTA, η ισπανική επιτροπή διαιτησίας, παραδέχθηκε ότι ο διαιτητής VAR στο Ρεάλ - Αλμερία έκανε δύο λάθη τα οποία καθόρισαν το αποτέλεσμα τελικά.

Λανθασμένα σε δύο περιπτώσεις στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλμερία κινήθηκε ο διαιτητής VAR όπως έκρινε η ισπανική επιτροπή διαιτησίας. Σύμφωνα με το πόρισμά της ο Ερνάντες Ερνάντες ήταν «λάθος» σε δύο φάσεις από τις οποίες επωφελήθηκε η Ρεάλ.

Η πρώτη περίπτωση αφορά το πέναλτι με το οποίο τελικά η «βασίλισσα» πήρε προβάδισμα στο σκορ και τη νίκη με την Επιτροπή να επισημαίνει ότι πριν το μαρκάρισμα στο πέναλτι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ σε αμυντικό της Αλμερία.

Στην δεύτερη περίπτωση, στο γκολ του Βινίσιους, στο οποίο δεν είναι ξεκάθαρο εάν σκόραρε με τον ώμο ή με το χέρι. Σε πρώτη φάση ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα του Βινίσιους κρίνοντας ότι ακούμπησε στο χέρι, ωστόσο ο διαιτητής του VAR κάλεσε τον διαιτητή για να δει τη φάση στο βίντεο με τον διαιτητή να αλλάζει την απόφασή του και να κατοχυρώνει το τέρμα.

Ωστόσο η CTA αναφέρει ότι ο VARίστας δεν έπρεπε να καλέσει τον διαιτητή για να δει τη φάση γιατί ούτε αυτός είχε ξεκάθαρη εικόνα πως η μπάλα είχε ακουμπήσει στον ώμο για να έχει άλλη γνώμη, διαφορετική, από την αρχική τοποθέτηση του διαιτητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x