Γενικά

Έπλασαν… κουλουράκια Αγγλία και Βραζιλία (video)

Απογοητευτικό για όσους περίμεναν θέαμα ήταν το αποτέλεσμα του Αγγλία-Βραζιλία. Με τους γηπεδούχους να κατεβαίνουν με πολλές αλλαγές και τη «σελεσάο» να μην αξιοποιεί τις ευκαιρίες, ήρθε εύλογα το 0-0

Βάσει ονομάτων, θα περίμενε κανείς πλούσιο θέαμα.

Βάσει των ομάδων όμως που παρατάχθηκαν στο «Γουέμπλεϊ», το τελικό αποτέλεσμα στο Αγγλία-Βραζιλία ίσως να μην ήταν και τόσο έκπληξη.

Παίζοντας (ειδικά οι γηπεδούχοι) με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους και αποτυγχάνοντας να αξιοποιήσουν (ειδικά οι φιλοξενούμενοι) τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν, το 0-0 ήρθε ως λογική κατάληξη του μεγάλου φιλικού.

Οι αρκετοί νεαροί που χρησιμοποίησε ο Σάουθγκεϊτ παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί απέναντι στους ποιοτικότερους αντιπάλους τους, ωστόσο η «σελεσάο» θα μπορούσε να έχει πανηγυρίσει εντέλει τη νίκη.

Αν δεν έπεφτε πάνω στον εξαιρετικό Χαρτ (που έκανε αρκετές καλές επεμβάσεις) και αν το δοκάρι δεν σταματούσε ωραίο σουτ του Φερναντίνιο στο τέλος.

Κάπως έτσι οι Άγγλοι πήραν την τιμητική (με τη σύνθεση που κατέβηκαν) ισοπαλία και η Βραζιλία παρέμεινε για μια ακόμη φορά αλώβητη, μετρώντας μια μόλις ήττα σε 16 επίσημα και φιλικά παιχνίδια από τότε που την ανέλαβε ο Τιτέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x