Ελλάδα

ΕΠΟ: Δύο ένοχοι για τις κρυφές κάμερες

Ποινή φυλάκισης σε δύο κατηγορούμενους για την υπόθεση με τις κρυφές κάμερες στην ΕΠΟ επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Σε δύο ενόχους για την υπόθεση με τις κρυφές κάμερες στην ΕΠΟ κατέληξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, το οποίο μάλιστα τους επέβαλε ποινή φυλάκισης.

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της ΕΠΟ, Νίκος Παναγιώτου, και ο συνεργάτης του Κ. Λαζαρίδης τιμωρήθηκαν με 18 και 10 μήνες φυλάκισης, αντίστοιχα. Παρόλα αυτά, αμφότεροι άσκησαν έφεση και εν τέλει αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η υπόθεση εκκρεμούσε από το 2017 όταν και είχε αποχωρήσει από την προεδρία της ΕΠΟ ο Γιώργος Γκιρτζίκης, με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να έχει εκδώσει και σχετική ανακοίνωσε για το συγκεκριμένο θέμα. Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή είχε βρει κρυφές κάμερες παντού στα γραφεία της, οι οποίες μάλιστα ήταν ενεργές και κατέληγαν σε κινητά διαφόρων ανθρώπων, κάτι που σημαίνει πως παρακολουθούσαν τα πάντα.

Μάλιστα, είχε γίνει γνωστό πως οι κρυφές κάμερες που είχαν εντοπιστεί στα γραφεία της ΚΕΔ παρέμεναν ενεργές και βρίσκονταν εκεί για τουλάχιστον πέντε χρόνων, επί των διοικήσεων του Γιώργου Σαρρή και του Γιώργου Γκιρτζίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x