Ελλάδα

ΕΠΟ: Εκτελεστικός γραμματέας ο Φιλιππούσης, αναπληρωτής πρόεδρος ο Δημητρίου

Φιλιππούσης, Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρης ανέλαβαν τις σημαντικές θέσεις στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Συγκροτήθηκε την Δευτέρα (5/4) σε σώμα η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, που συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό την προεδρία του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Όπως προέκυψε, νέος Εκτελεστικός Γραμματέας της ομοσπονδίας στη θέση του Αλέξη Δέδε, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Προηγουμένως, ο Θοδωρής Ζαγοράκης παραιτήθηκε από το δικαίωμα που του δίνει το Καταστατικό να προτείνει ο ίδιος τον Εκτελεστικό Γραμματέα και έτσι ο Φιλιππούσης προτάθηκε από τον Παναγιώτη Δημητρίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ψηφίστηκε από 11 μέλη εκ των 17, καθώς ο Τάκης Αγραφιώτης (Super League - Ολυμπιακός) διαφώνησε με τη διαδικασία και αποχώρησε, ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης (πρόεδρος Super League - Παναθηναϊκός) απείχε επειδή δεν είχε εξουσιοδότηση από τη λίγκα για να πάρει θέση, το ίδιο ακριβώς και για τους ίδιους λόγους έπραξε ο πρόεδρος της Ένωσης Super League 2-Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ενώ οι Αλέξης Αλεξίου (Super League - AEK) και Μάκης Γκαγκάτσης (Super League - ΠΑΟΚ) ψήφισαν λευκό.

Από εκεί και πέρα, νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας ψηφίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου (με 16 υπέρ και 1 κατά) και β’ αντιπρόεδρος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Στέργιος Αντωνίου.

Την θέση του ταμία αναλαμβάνει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Κλέαρχος Τζαφέρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x