Stoiximan Super League

ΕΠΟ: «Μόνο η επιτροπή ορίζει διαιτητές, κανείς άλλος»

Θέση απέναντι στα δημοσιεύματα περί επηρεασμού για τους ορισμούς διαιτητών και βοηθών στους αγώνες της Super League πήρε η ΕΠΟ τονίζοντας πως οι επιλογές ανήκουν μόνο στην αρμόδια επιτροπή.

Η Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών και ΜΟΝΟ αυτή επιλέγει τους διαιτητές και τους βοηθούς των αγώνων της Super League, οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΠΟ θέλοντας έτσι να απαντήσει στα όσα ακούγονται και γράφονται περί επηρεασμού από άλλες πλευρές.

H ανακοίνωση:

Με αφορμή δηλώσεις, ανακοινώσεις, διαρροές κ.λ.π. προς τα Μ.Μ.Ε. το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με την ευθύνη ορισμού των διαιτητών στο πρωτάθλημα της Super League από την ΚΕΔ/ΕΠΟ διευκρινίζονται τα παρακάτω.

α. Την ευθύνη ορισμού των διαιτητών στους αγώνες του πρωταθλήματος της Super League έχει αποκλειστικά η Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών με τη γνωστή σε όλους σύνθεση της με βάση το λεγόμενο «ισπανικό μοντέλο».

β. Στη διαδικασία αυτή ούτε μετείχε, ούτε μετέχει με οποιονδήποτε τρόπο κανείς άλλος εντός ή εκτός της οργανωμένης διαιτησίας και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x