Ελλάδα

ΕΠΟ: «Οι σκέψεις όλων μας με τις οικογένειες των θυμάτων»

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τα όσα συμβαίνουν σε Τουρκία και Συρία μετά τον φονικό σεισμό.

Ο φονικός σεισμός τα ξημερώματα της Δευτέρας, έχει ως αποτέλεσμα περισσότεροι από 5 χιλ. άνθρωποι σε Τουρκία και Συρία να χάσουν τη ζωή τους.

Η ΕΠΟ θέλησε με ανακοίνωσή της να συλλυπηθεί τις οικογένειες των θυμάτων, στέλνοντας και τις ευχές της για αίσιο τέλος στην περιπέτεια όσων δοκιμάζονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τις απώλειες ζωών και τις ζημιές που προκλήθηκαν από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία. Οι σκέψεις όλων μας αυτή τη στιγμή είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, τους τραυματίες και τα σωστικά συνεργεία που αγωνίζονται να σώσουν ζωές.

Οι σκέψεις μας είναι και με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που έπεσαν θύματα του καταστροφικού σεισμού εκφράζοντας τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και τις ευχές μας για αίσιο τέλος στην περιπέτεια όσων εξακολουθούν να δοκιμάζονται από τον καταστροφικό σεισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x