Συγχαρητήρια από την ΕΠΟ σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τις προκρίσεις του χθες στις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συμμετέχουν.
«Η ΕΠΟ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό για τις προκρίσεις τους στην επόμενη προκριματική φάση του UEFA Europa League και του UEFA Conference League, αντίστοιχα», αναφέρει αρχικά και συνεχίζει:
«Οι επιτυχίες των δύο ομάδων, ενισχύουν τη θέση της χώρας μας στην κατάταξη της UEFA και, κυρίως, την αισιοδοξία ότι η φετινή αγωνιστική περίοδος μπορεί να αποτελέσει μία από τις πιο επιτυχημένες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στις διεθνείς διασυλλογικές διοργανώσεις».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






