Ελλάδα

Με επιτυχία οι κληρώσεις της ΕΠΣΑΝΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (6/9) η κλήρωση πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής για τη σεζόν 2021/22.

Δυναμική ήταν η παρουσία στην κλήρωση των σωματείων με τους εκπροσώπους τους, ενώ το «παρών» έδωσε πλήθος επισήμων και το ΔΣ της Ένωσης. Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο πρόεδρος ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος εκτελεστικής ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ, ο πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης, Ιωάννης Αποστόλου, ο πρόεδρος ΕΠΣ Αρκαδίας, Σταύρος Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος ΕΠΣ Πειραιά, Ιωάννης Σπάθας, ο πρόεδρος ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργος Πριονίδης, ο αρχιδιαιτητης ΕΠΣ Καβάλας, Σταύρος Μάνταλος, ο δικηγόρος της Ένωσης, Χάρης Γρηγορίου, καθώς και αρκετοί Δήμαρχοι και μέλη της αυτοδιοίκησης.

«Να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που είστε εδώ, τηρώντας όλα τα μέτρα», τόνισε μεταξύ άλλων από το βήμα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δημήτρης Γιαρένης.

Τον λόγο πήρε και ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, ο οποίος επισήμανε: «Καλή χρονιά σε όλους. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι υπάρχει μια μεγάλη διαφορά φέτος σε σχέση με πέρυσι κι αυτό είναι το εμβόλιο που αλλάζει τα δεδομένα. Πέρυσι δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή την εκδήλωση. Φέτος μπορούμε. Είμαστε σε μια τροχιά που η κανονικότητα επιστρέφει και οι δραστηριότητες θα γίνονται κανονικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x