Γαλλία

Επτά μήνες εκτός ποδοσφαίρου και τέλος από την Μαρσέιγ ο Εβρά!

«Βαριά» καμπάνα για τον Πατρίς Εβρά. Ο Γάλλος μπακ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 7 μηνών από το ποδόσφαιρο ενώ έλυσε και το συμβόλαιό του με τη Μαρσέιγ, για χτύπημα σε οπαδό της Γκιμαράες!

«Βαριά» έπεσε η καμπάνα στον Πατρίς Εβρά!

Ο Γάλλος μπακ ήταν πρωταγωνιστής σε ένα επεισόδιο που έλαβε χώρα πριν από μία εβδομάδα. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Μαρσέιγ με την Γκιμαράες στην Πορτογαλία για την 4η αγωνιστική του Europa League, οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας μπούκαραν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και πλησίασαν με απειλητικές διαθέσεις τους Γάλλους με τον Εβρά να κλωτσάει έναν οπαδό!

Η UEFA δεν τον άφησε να περάσει έτσι και τιμώρησε με αποκλεισμό επτά μηνών από το ποδόσφαιρο τον Γάλλο μπακ! Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι σε αυτά τα θέματα ανένδοτη και δεν… συγχωρεί ανάλογες κινήσεις ποδοσφαιριστών. Κάπως έτσι στον Εβρά δεν επιτρέπεται να αγωνιστεί μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2018.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Πατρίς Εβρά έλυσε και το συμβόλαιό του με την Μαρσέιγ και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, για να αγωνιστεί από τη νέα σεζόν!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x