Γενικά

Έρευνα: Αυτά είναι τα καλύτερα και τα χειρότερα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης

Έρευνα της αγγλικής ιστοσελίδας money.com.uk αποκάλυψε τα καλύτερα, αλλά και τα χειρότερα γήπεδα της Ευρώπης, λαμβάνοντας υπόψη τις βαθμολογίες τους σε Tripadvisor, Google και Footballgroundmap.

Τα καλύτερα και τα χειρότερα γήπεδα της Ευρώπης αποκάλυψε σε έρευνα της η αγγλική ιστοσελίδα money.com.uk, η οποία βασίστηκε στις βαθμολογίες που έχουν πάρει από φιλάθλους σε Tripadvisor, Google και Footballgroundmap. Κανένα ελληνικό στις δύο λίστες.

Σύμφωνα λοιπόν με τη συγκεκριμένη έρευνα, το καλύτερο γήπεδο για να επισκεφθεί κανείς στην Ευρώπη είναι το «Βεστφάλεν» της Μπορούσια Ντόρτμουντ με συνολική βαθμολογία 4.57 στα 5, ενώ ακολουθούν τα «Αρένα Νασιονάλα» της Στεάουα Βουκουρεστίου, «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα, «Σαντιάγο Μπερναμπέου» της Ρεάλ Μαδρίτης, «Μιλένιουμ» στο Κάρντιφ της Ουαλίας, «Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας» στην Πολωνία, αλλά και το νεόκτιστο γήπεδο της Τότεναμ στο Λονδίνο, όλα με μέσο όρο βαθμολογίας 4.53/5.

Τα καλύτερα γήπεδα της Ευρώπης σύμφωνα με την έρευνα:

Έρευνα: Τα καλύτερα και τα χειρότερα γήπεδα της Ευρώπης

Όσον αφορά τα χειρότερα γήπεδα, την ανεπιθύμητη πρωτιά έχει το «Κάρλο Καστεγιάνι» της ιταλικής Έμπολι με βαθμολογία 2.90/5, ενώ ακολουθούν τα «Μπαλαΐδος» της Θέλτα, «Μάξιμιρ» της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, «Κινγκ Μπαντουέν» στις Βρυξέλλες, «Αλφόνσο Πέρεθ» της Χετάφε στη Μαδρίτη και «Πιέρ Λουίτζι Πέντσο» της Βενέτσια.

Έρευνα: Τα καλύτερα και τα χειρότερα γήπεδα της Ευρώπης

Τα χειρότερα γήπεδα της Ευρώπης σύμφωνα με την έρευνα:

Έρευνα: Τα καλύτερα και τα χειρότερα γήπεδα της Ευρώπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x