Γενικά

Έρικσεν: «Ο Μπέιλ είναι κοντά στο επίπεδο των Μέσι και Ρονάλντο»

Το εγκώμιο του Γκάρεθ Μπέιλ έπλεξε ο Κρίστιαν Έρικσεν, εν όψει της αναμέτρησης της Δανίας κόντρα στην Ουαλία.

Πάρα πολύ κοντά στο επίπεδο των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, σύμφωνα με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δύο παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι στον αγώνα της Παρασκευής μεταξύ της Δανίας και της Ουαλίας για το Nations League και ο παίκτης της Τότεναμ επέστησε την προσοχή των συμπαικτών του στον πρώην άσο των «πετεινών».

«Είναι κορυφαίος, κορυφαίος παίκτης. Κανείς στον κόσμο δεν είναι σαν τον Μέσι και τον Ρονάλντο, αλλά βρίσκεται σε ένα γκρουπ παικτών που είναι πολύ, πολύ κοντά πίσω τους», υποστήριξε.

«Αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης αρκετά χρόνια και τα έχει πάει πάρα πολύ καλά εκεί. Και μόνο που τον συγκρίνουν με τους Μέσι και Ρονάλντο, δείχνει ότι είναι κοντά στο επίπεδο τους», πρόσθεσε.

«Ο Μπέιλ μπορεί πάντα να τους δώσει το κάτι παραπάνω. Το κάνει σε κάθε ομάδα στην οποία αγωνίζεται. Είναι πολύ γρήγορος, άμεσος και πάντα αναμένεται να σκοράρει κάποια γκολ. Στα διεθνή παιχνίδια ο στόχος είναι να σκοράρεις και το κάνει συχνά»

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x