Κύπρος

«Ανάσα» για Ερμή Αραδίππου

Με ανατροπή, ο Ερμής νίκησε στου Αραδίππου τη Δόξα Κατωκοπιάς 2-1 για την 24η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και έκανε βήμα παραμονής.

Ο Ερμής νίκησε στου Αραδίππου 2-1 τη Δόξα Κατωκοπιάς στο ματς που «άνοιξε την αυλαία» της 24η αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος και ξέφυγε από τις δύο τελευταίες θέσεις με +5, κάνοντας σημαντικό βήμα για την καλύτερη δυνατή θέση για τα πλέι άουτ παραμονής, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους απλά στην προνομιούχο εξάδα.

Στο 50’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Εγγλέζου, η μπάλα στρώθηκε στον Κίκας, ο οποίος από κοντά έκανε το 0-1. Στο 68’, ο Κοβάσεβιτς έκανε το 1-1 μετά από γύρισμα του Ρουσιά. Στο 91’, ο τελευταίος μέσα από την περιοχή έδωσε τη νίκη στους «φτεροπόδαρους».


Ερμής Αραδ. (Ν. Μαρτίδης): Καϊκέ, Δημητρίου, Γαβριήλ, Μέιρα, Κύπρου (54' Ρουσιάς), Ντίας, Φόλμπρεχτ, Κοβάσεβιτς (85' Παπαθανασίου), Χολτ, Κυριακίδης (54' Γκάταριτς), Σιντιμπέ (77' Καραγκούνης)

Δόξα Κατωκ.(Κ. Σακκάς): Σισκόφσκι, Εγγλέζου, Μουκτάρης, Σαντίκ, Οικονομίδης, Καλό (64' Μπιλάλ), Ασαμόα (73' Γκίλσον), Τραϊτσέφσκι, Γκολομπάρτ, Μιντίκκης, Κίκας (88' Χριστοφή)


Αναλυτικά, η 24η αγωνιστική:

Δευτέρα 8/2
Ερμής Αραδίππου-Δόξα Κατωκοπιάς 2-1
(68' Κοβάσεβιτς, 91' Ρουσσιάς-50' Κίκας)

Τρίτη 9/2
Ομόνοια-Νέα Σαλαμίνα

Απόλλων Λεμεσού-ΑΕΚ Λάρνακας

Τετάρτη 10/2
Ολυμπιακός Λευκωσίας-ΑΠΟΕΛ

Ανόρθωση-ΑΕ Λεμεσού

Πέμπτη 11/2
Εθνικός Αχνας-Καρμιώτισσα Πολεμιδίων

Πάφος-ΕΝ Παραλιμνίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x