Γενικά

Όρθια στο μεγάλο ντέρμπι η Παρτίζαν, κράτησε από κάτω της τον Ερυθρό!

Η Παρτίζαν ήταν κυνική και βρήκε δύο γκολ σε δύο τελικές, άντεξε με δέκα παίκτες στο τελευταίο 20λεπτο και έφυγε με σπουδαίο βαθμό (2-2) από το «Ράικο Μίτιτς», κρατώντας τον Ερυθρό Αστέρα στο -1.

Αλώβητη από το «Ράικο Μίτιτς», μετά από ένα συγκλονιστικό ντέρμπι, έφυγε η Παρτίζαν! Η ομάδα του Ιγκόρ Ντουλιάι κατάφερε να πάρει σπουδαίο βαθμό (2-2) στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, αντέχοντας μάλιστα από το 74’ και μετά με ποδοσφαιριστή λιγότερο!

Κάπως έτσι, η Παρτίζαν κατάφερε να κρατήσει από κάτω της τους «ερυθρόλευκους» και συγκεκριμένα στο -1, με το σύνολο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να έχει τρομερές ευκαιρίες στο φινάλε για τη νίκη αλλά να μην καταφέρνει να την πάρει.



Τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο είχε ο Ερυθρός Αστέρας, κυκλοφορούσε ωραία την μπάλα και απειλούσε συνεχώς την αντίπαλη εστία. Σε αντίθεση με την Παρτίζαν η οποία προσπαθούσε να φτιάξει κάτι στις αντεπιθέσεις κυρίως, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Σπάχιτς στο 44ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους», αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν άμεση απάντηση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Σαλντάνια να γράφει το 1-1 στην μοναδική τελική τους στο δεύτερο μέρος.



Η Παρτίζαν πάγωσε ολόκληρο το γήπεδο στην αρχή του δευτέρου μέρους, όταν ο Καλουλού στο 49’ έκανε το 2-1 στην δεύτερη και τελευταία τελική για την ομάδα του στα… σχεδόν 100 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις! Ωστόσο ο Εντιαγέ στο 67’ έφερε ξανά το ματς στα ίσα μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Χουάνγκ και έβαλε φωτιά στο «Ράικο Μίτιτς».



Γενικότερα, ο Κορεάτης πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ερυθρού και συνεχώς έφτιαχνε τους συμπαίκτες του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η πίεση των γηπεδούχων στο φινάλε ήταν ασφυκτική, είχαν δοκάρι και πολλές τελικές αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντέξουν, κρατώντας το υπερπολύτιμο 2-2.

Κάπως έτσι, η Παρτίζαν συνεχίζει μόνη πρώτη στο +1 από την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, η οποία θα περιμένει την… ευκαιρία της στα playoffs, πιθανότατα, ώστε να καταφέρει να προσπεράσει στη βαθμολογία και να ανέβει μόνη πρώτη, σε μια τρομερά ανταγωνιστική μάχη για τον τίτλο τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x