Γενικά

Η θρυλική Μάρτα κατεβαίνει με την Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας θα βρίσκεται η θρυλική Μάρτα, για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2023.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Από τις 20 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2023, στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία.

Η Μάρτα έκανε γνωστό πως θα βρίσκεται στην εθνική Βραζιλίας στα 37 της χρόνια και θα φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα της σελεσάο.

«Είμαι έτοιμη για το τελευταίο Μουντιάλ μου και θα κάνω τα πάντα για την κατάκτηση του τροπαίου», ανέφερε η θρυλική παίκτρια.

Η Μάρτα, η οποία αποκαλείται στην πατρίδα της ως «θηλυκός Πελέ», έχει βραβευτεί τέσσερις φορές (και μάλιστα σε σερί χρονιές) ως η καλύτερη γυναίκα ποδοσφαιριστής από τη FIFA (2006, 2007, 2008, 2009), ενώ έχει κατακτήσει και τη Χρυσή Μπάλα μια φορά (2010).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x