Ελλάδα

Στη Ριζούπολη το φιλικό της Εθνικής με τη Νέα Ζηλανδία

Στο «Γεώργιος Καμάρας» θα διεξαχθεί το φιλικό ματς της Ελλάδας με τη Νέα Ζηλανδία, στις 17 Νοεμβρίου, όπως έκανε σήμερα (31/10) γνωστό η ΕΠΟ.

Στο γήπεδο της Ριζούπολης θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου, στιος 19:00 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο τη Νέα Ζηλανδία.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα εκδοθεί μικρός αριθμός εισιτηρίων, εξαιτίας περιορισμών στις προδιαγραφές διεξαγωγής διεθνών αγώνων.

Αξίζει να σημειωθεί δε πως, η επιλογή του «Γεώργιος Καμάρας» έγινε για να μην υπάρξει περαιτέρω επιβάρυνση του αγωνιστικού χώρου στην «OPAP Arena».

Ωστόσο, το τελευταίο ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα προκριματικά του EURO 2024, με αντίπαλο τη Γαλλία, θα γίνει κανονικά στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 21 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 ο αγώνας Ελλάδα-Νέα Ζηλανδία, ο οποίος θα είναι ο πρώτος στην ιστορία των δύο ομάδων. Για το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι θα εκδοθεί μικρός αριθμός εισιτηρίων εξαιτίας περιορισμών στις προδιαγραφές διεξαγωγής διεθνών αγώνων.

Στο γήπεδο Ριζούπολης, η Εθνική έχει δώσει άλλους τέσσερις αγώνες και συγκεκριμένα:

Φιλικοί
10/2/82 Ελλάδα-Αν. Γερμανία 0-1
11/11/20 Ελλάδα-Κύπρος 2-1

Επίσημοι (UEFA Nations League)
18/11/20 Ελλάδα-Σλοβενία 0-0
27/9/22 Ελλάδα-Βόρ. Ιρλανδία 3-1

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στον φιλικό αγώνα με την Κύπρο τον Νοέμβριο του ’20, είχαν κάνει το ντεμπούτο τους στην Εθνική ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος, μάλιστα, είχε πετύχει το πρώτο του γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x