Ελλάδα

Εθνική Ελπίδων: Μετράει τις δυνάμεις της με Πορτογαλία και ψάχνει… άλμα πρόκρισης!

Η Εθνική Ελπίδων υποδέχεται την Πορτογαλία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, το οποίο αν καταφέρει να το πάρει θα αυξήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση.

Κρίσιμο παιχνίδι για την Εθνική Ελπίδων σήμερα στις 16:00, που θα υποδεχθεί την Πορτογαλία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ένας ματς υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων, στο οποίο η «γαλανόλευκη» θα μετρήσει τις δυνάμεις της και θα ψάξει τη νίκη μέσω της οποίας θα παραμείνει στο κόλπο της διεκδίκησης τουλάχιστον της 2ης θέσης.

Η Κ21 προέρχεται από τη νίκη με 3-0 επί των Νησιών Φερόε πριν λίγες ημέρες ξανά στην Τρίπολη. Η Εθνική παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, βγάζει ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο και δείχνει πως έχει μια καλή φουρνιά, η οποία προσπαθεί να κάνει τον δικό της… θόρυβο. Καλείται σήμερα να κοιτάξει στα μάτια μια ομάδα με τεράστιο ταλέντο και ποιότητα, θέλοντας να πάρει μια νίκη που θα της αυξήσει τις πιθανότητες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον 7ο όμιλο και στην 2η θέση με 8 βαθμούς, στο -4 από την πρώτη Πορτογαλία. Εφικτός στόχος αυτή τη στιγμή πάντως μοιάζει η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης με… αντίπαλο την Κροατία. Σε 5 αγώνες η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα. Από την άλλη, οι Πορτογάλοι είναι αήττητοι μέχρι στιγμής, μετρώντας 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του, όπως φαίνεται, τον Βασίλη Σουρλή ο οποίος δεν ξεπέρασε ακόμα τον τραυματισμό του, αλλά και τον Κοσίδη που ταλαιπωρείται από ίωση.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

Πορτογαλία 12 (16-2)
Ελλάδα 8 (7-5)
Νησιά Φερόε 7 (8-11)
Κροατία 7 (8-4)
Λευκορωσία 3 (5-18)
Ανδόρα 3 (3-8)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x