Ελλάδα

Έγινε το ραντεβού Δημητρίου και Κωνσταντινίδη για Φαν'τ Σχιπ - Από βδομάδα οι αποφάσεις

Δημητρίου και Κωνσταντινίδης έκαναν το… ταμείο για την παρουσία του Τζον Φαν’τ Σχιπ στον πάγκο της Εθνικής. Την επόμενη εβδομάδα πιθανότατα οι αποφάσεις για το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού.

Τα είπαν Δημητρίου και Κωνσταντινίδης για Φαν’ τ Σχιπ. Όπως είχατε ενημερωθεί από το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσω του ρεπορτάζ του Σωτήρη Ταμπάκου στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, επρόκειτο να γίνει μέχρι τέλος της τρέχουσας εβδομάδας η συνάντηση των δύο ανδρών.

Αυτή πραγματοποιήθηκε σήμερα. Ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, Κώστας Κωνσταντινίδης, τα είπε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και έκαναν τον απολογισμό της θητείας του 57χρονου τεχνικού στα περίπου 2,5 χρόνια παρουσίας του στον γαλανόλευκο πάγκο.

Κάποια απόφαση δεν πάρθηκε, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι η να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του, το οποίο εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου του 2021. Πάντως, στη συνάντηση των δύο ανδρών δεν έγινε κάποια κουβέντα για πιθανούς αντικαταστάτες του Φαν’τ Σχιπ. Η απόφαση για το μέλλον του ομοσπονδιακού τεχνικού αναμένεται να παρθεί πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x