Γενικά

Ήττα και από την Αγγλία για την Εθνική Κορασίδων

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε με 2-0 από την Αγγλία, έχοντας το 0/2 στον όμιλό της για τη 2η αγωνιστική της 2ης προκριματικής φάσης του EURO WU-17.

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 2-0 από την Αγγλία για την 2η αγωνιστική της 2ης προκριματικής φάσης του EURO WU-17 (league A) σε αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στην Στάρα Πάζοβα της Σερβίας.

Τα γκολ για την Αγγλία σημείωσαν η Ντρέιπερ στο 25' μετά από ασίστ της Μπράουν και το τελικό σκορ διαμόρφωσε η Φίσερ στο 77'.

Στην άλλη αναμέτρηση του 6ου ομίλου η Ιταλία επικράτησε 1-0 της οικοδέσποινας Σερβίας. Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 14:00 απέναντι στην Σερβία.

Στην τελική φάση της διοργάνωσης προκρίνεται ο επικεφαλής του ομίλου ενώ η ομάδα που θα ολοκληρώσει την πορεία της στην 4η θέση θα υποβιβαστεί στην league Β.

Αγγλία (Νάταλι Χέντερσον): Ντόουσετ, Λας (67' Γκρέϊ), Πίκοκ, Γουίσλι-Σμίθ, Μάλτμπι, Γιουναϊντ (67' Κέϊ), Χάρμπερτ, Τζόούνς (46' Κέϊσαπ), Πάρκινσον (81' Χέντλ), Ντρέϊπερ (76' Φίσερ), Μπράουν.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Μανουκαράκη, Νάνου, Ντάτη, Κιουρεξίδου, Μπάρτζακλη, Μαλαμούση, Μούγιου, Κώστα, Τζούρτζεβιτς (91' Πλατανιά), Βλάχου (65' Κουτσούρη), Ψάρρου (46' Ίβιτς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x