Ελλάδα

Εθνική Ελλάδας: Παρουσίασε τη νέα φανέλα για το Socca World Cup στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Την παρουσίαση της νέας φανέλας σε συνδυασμό με τη συνέντευξη Τύπου, πραγματοποίησε η εθνική Ελλάδας μίνι ποδοσφαίρου ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Socca που θα γίνει στο Έσεν.

Έτοιμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο Socca στο Έσεν είναι η Εθνική Ελλάδας!

Η εθνική μας ομάδα στο άθλημα του μίνι ποδοσφαίρου πραγματοποίησε τη συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και παρουσίασε τη φανέλα που θα φορέσει στο τουρνουά, που θα ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 του ίδιου μήνα.

Εκεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στον ίδιο όμιλο με το Βέλγιο, την Ιταλία και τη Σαουδική Αραβια. Η ομάδα του Γιώργου Μπαστάκη έχει κάνει καλές πορείες στο Παγκόσμιο, καθώς, πέρσι τερμάτισε στην 5η θέση ως αήττητη ενώ πρόπερσι, στο Ρέθυμνο, κατέκτησε την 3η θέση.

Στην παρουσίαση που οργάνωσε ο Βασίλης Σκουντης, μίλησε ο προπονητής της εθνικής αναφέροντας: «Το να φοράς το εθνόσημο και να εκπροσωπείς την Ελλάδα είναι τιμή. Ειδικά όταν έχεις τόσους συμπαραστάτες δίπλα σου, όπου η ευθύνη πολλαπλασιάζεται. Όπως είχε πει και ο Ισπανός συγγραφέας, Φερνάντες, ‘να μην αγαπάς αυτό που είσαι αλλά αυτό που μπορείς να γίνεις’. Να μεταφέρουμε τις αρχές και τις αξίες ως Έλληνες».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε και ο αρχηγός, Χρύσανθος Λευκαρίτης τονίζοντας: «Προετοιμαζόμαστε για το Παγκόσμιο Κύπελλο ώστε να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Είμαι 10 χρόνια στην ομάδα και πάντα είχαμε καλές παρουσίες αλλά ποτέ δεν είχαμε τόσο καλή πορεία όσο αυτή του Ρεθύμνου που τερματίσαμε στην 3η θέση. Δεν είναι τυχαίο καθώς ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ. Το περσινό επίτευγμα και με τη καλή πορεία αποδείξαμε στους εαυτούς ότι η πορεία του Ρεθύμνου δεν ήταν τυχαία. Η ευθύνη είναι μεγάλη καθώς υπάρχει και μεγάλη κοινότητα στη Γερμανία. Θα έχουμε κόσμο και εκεί. Θα εκπροσωπήσουμε επάξια τη χώρα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x