Ελλάδα

Με Κεραμίτση και Τζίμα οι κλήσεις της Εθνικής Νέων για το Euro U19

Γνωστή έγινε η προεπιλογή των 27 παικτών που επέλεξε ο Τάσος Θέος για την προετοιμασία της Εθνικής Νέων για το Euro U19 που θα διεξαχθεί στη Μάλτα.

Τους 27 παίκτες που επέλεξε ο Τάσος Θέος για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Νέων γνωστοποίησε η ΕΠΟ.

Η ελληνική ομάδα έχει μπει σε ρυθμούς Euro U19 που θα γίνει στις αρχές Ιουλίου στην Μάλτα (3-16/07) και ο τεχνικός του ομοσπονδιακού συγκροτήματος έκανε γνωστή την προεπιλογή των 27 παικτών.

Σε αυτή, ξεχωρίζουν οι Δημήτρης Κεραμίτσης και Νίκος Μπότης της Ρόμα και Ίντερ αντίστοιχα, αλλά και ο Στέφανος Τζίμας που έκανε τις πρώτες του συμμετοχές τη φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Δείτε αναλυτικά τις κλήσεις του Τάσου Θέου:

Μοναστηρλής (ΠΑΟΚ), Βρακάς (ΠΑΣ Γιάννινα), Μπότης (Ίντερ), Κεραμίτσης (Ρόμα), Κουτσίδης (Ολυμπιακός), Γεωργιάδης (ΠΑΟΚ), Τσίκος (ΠΑΟΚ), Νικολάου (Παναιτωλικός), Δεληγιάννης (ΠΑΟΚ), Τασιούρας (ΠΑΟΚ), Καλογερόπουλος (Ολυμπιακός), Σταυρόπουλος (Ολυμπιακός), Συμεωνίδης (Παναθηναϊκός), Προδρομίτης (Παναθηναϊκός), Κώττας (ΠΑΟΚ), Κυριόπουλος (Παναθηναϊκός), Καπερδάς (Αστέρας Τρίπολης), Γκούμας (ΠΑΟΚ), Σπυράκος (ΠΑΟΚ), Αποστολάκης (ΟΦΗ), Παπαδόπουλος (Τζένοα), Γκιτέρσος (ΠΑΟΚ), Γκολφίνος (ΑΕΚ), Χατζηιωάννου (Άρης), Χαραλαμπόγλου (Ολυμπιακός), Τζίμας (ΠΑΟΚ) και Βολάκης (Παναθηναϊκός).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x