Ελλάδα

Πήρε την πρωτιά στον όμιλο της αήττητη η Εθνική Νέων

Ισόπαλος έληξε ο αγώνας της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Τσεχίας (1-1), κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλο της στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Με δύο νίκες και μια ισοπαλία, η Εθνική Ελλάδας Νέων κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση αήττητη, στον όμιλο της στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και πλέον κοιτάει τα παιχνίδια που έχει να δώσει στην Elite Round για να περάσει στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είχε ξεκινήσεις τις υποχρεώσεις τις με νίκη κόντρα στην Ελβετία με 2-0. Στη δεύτερη αγωνιστική αντιμετώπισε την Ανδόρα και επικράτησε εύκολα με 3-0, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της Τρίτης (27/9) ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τσεχία.

Εκεί η Εθνική Νέων ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει. Ωστόσο, οι Τσέχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στην αναμέτρηση, με τον Σμίγκα να είναι ο σκόρερ. Η ομάδα του Τάσου Θέου, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75’ με τον Σπυράκο να σκοράρει μετά από ασίστ του Τσίκου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x