Ελλάδα

Λύγισε την Εθνική Νέων η Τουρκία, στο περίμενε η γαλανόλευκη!

H Τουρκία επικράτησε 1-0 της Εθνικής Νέων και εξασφάλισε την πρόκριση, με τη «γαλανόλευκη» να περιμένει να ολοκληρωθεί η τρίτη αγωνιστική για να γνωρίζει αν θα πάρει το εισιτήριο ως η καλύτερη τρίτη.

Έχασε από την Τουρκία, αλλά ελπίζει η Εθνική Νέων! Η ομάδα του Αναστάσιου Θέου γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη γειτονική χώρα για την 3η και τελευταία αγωνιστική, με αποτέλεσμα να μείνει στους 3 βαθμούς και στην 3η θέση. Παρόλα αυτά και βάσει των κριτηρίων ισοβαθμίας, μπορεί ακόμη να ελπίζει πως θα είναι η καλύτερη τρίτη ομάδα όταν και θα ολοκληρωθεί όλη η αγωνιστική.

Την ίδια ώρα, η Τουρκία έκανε το 3/3 και εξασφάλισε την πρόκρισή της ως πρώτη στο Elite Round του Euro u19, ενώ ως δεύτερη προκρίθηκε η Λιθουανία που είχε τους ίδιους βαθμούς με τη «γαλανόλευκη» και την Λευκορωσία, αλλά υπερτέρησε στην τριπλή ισοβαθμία!

Η Τουρκία ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Κιλικσόι να γράφει το 1-0 στο 45’+1’. Και οι τυπικά γηπεδούχοι (αφού ο όμιλος διεξαγόταν στην Αττάλεια) κατάφεραν να διατηρήσουν ως το φινάλε το προβάδισμά τους για να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας: Αγγελίδης, Φίλων, Καστίδης (46’ Κοντορούχας), Λάσκαρης, Γεωργιάδης, Κόττας (71’ Μουζακίτης), Κοντούρης, Γκούμας (60’ Καλοσκάμης), Σιμαντιράκης (60’ Δεληγιάννης), Παπακανέλλος (60’ Κοντονίκος), Κωστούλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x