Ελλάδα

Η κλήρωση της Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Τα Νησιά Φερόε και η Γεωργία θα είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών στον τέταρτο όμιλο της πρώτης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών θα αγωνιστεί σε όμιλο τριών ομάδων στη League C της πρώτης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 όπως προέκυψε στην κλήρωση που διεξήχθη την Τρίτη στην Ελβετία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ορίστηκε επικεφαλής στον τέταρτο όμιλο και θα αντιμετωπίσει εκεί Γεωργία και Νήσους Φερόες.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τον Ιούνιο του 2026 κι οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν από την UEFA προσεχώς.

Από τη League C θα προκριθούν στα play-offs οι πρώτες και οι δύο καλύτερες δεύτερες των έξι ομίλων.



Aναλυτικά, οι όμιλοι:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x