Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Νέων για Ρωσία, Φερόε και Γερμανία

Στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θέλει να προκριθεί η Εθνική Νέων, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τάσο Θέο.

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική προετοιμασία της Εθνικής Νέων ενόψει των αγώνων της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, οι οποίοι θα διεξαχθούν 10-16 Νοεμβρίου.

Ο στόχος της Εθνικής Ομάδας μέσω του 2ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχουν επίσης η Γερμανία, η Ρωσία και τα Νησιά Φερόε, προσδιορίστηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τάσο Θέο:

«Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Θεωρώ πως έχει γίνει μία αρκετά καλή προεργασία με φιλικούς αγώνες και προπονήσεις, έτσι ώστε η ομάδα να κάνει βήματα προόδου στον τομέα της ομοιογένειας. Έχουμε ένα σύνολο που διαθέτει ταλέντο, όμως οι ατομικές ικανότητες θα πρέπει να συνδυαστούν με το ομαδικό πνεύμα ώστε να έρθουν οι επιτυχίες».

Η Εθνική Ομάδα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Ρωσία (10/11), τα Νησιά Φερόε (13/11) και την Γερμανία (16/11) στο Παπαχαραλάμπειο Ναυπάκτου, ενώ οι υπόλοιποι αγώνες του γκρουπ θα φιλοξενηθούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x