Κύπρος

Νίκη παραμονής για Εθνικό

Ο Εθνικός Άχνας νίκησε 1-0 το Παραλίμνι και αναπτέρωσε τις ελπίδες για την παραμονή. Τριάρα της Πάφου επί της Νέας Σαλαμίνας.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στα πλέι άουτ πέτυχε ο Εθνικός Άχνας, που επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στο «Δασάκι», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος. Με το τρίποντο αυτό, έφτασε τους 31 βαθμούς και πλέον βρίσκεται μόλις στο -1 από τη Νέα Σαλαμίνα, που βρίσκεται πάνω από τη γραμμή υποβιβασμού. Από την άλλη, η Ένωση γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα στη διαδικασία και έμεινε στους 27. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε στο 78’ ο Ηλία.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Πάφος επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 3-0 της Νέας Σαλαμίνας στο «Στέλιος Κυριακίδης» και ανέβηκε στους 39 βαθμούς και στο -1 από το πρωτοπόρο του ομίλου των πλέι άουτ, ΑΠΟΕΛ. Από την άλλη, οι ηττημένοι, που βρέθηκαν σε κακή μέρα, παρέμειναν στους 32 βαθμούς και μόλις στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού. Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Μπεριγκό, ενώ στο 27’ ο Βα έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Βαλακάρι.

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική των πλέι άουτ

Παρασκευή 19/3
ΑΠΟΕΛ-Δόξα Κατωκοπιάς 1-0
(57’ Γκάμερ)

Καρμιώτισσα-Ερμής 2-2
(14’, 73’ Χατζηβασίλης - 30’ Κοβάσεβιτς, 41’ Βαλπόρτ)

Σάββατο 20/3
Πάφος-Νέα Σαλαμίνα 3-0
(7’ Μπεριγκό, 27’ Bα, 90’+3’ Βαλακάρι)

Εθνικός Άχνας-Ένωση Νέων Παραλιμνίου 1-0
(78’ Ηλία)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x